OM OSS

Kvaliteten på arbeidet vi utfører for deg skal være av høyeste standardOm M2


M2 står for Maria og Marcin. Tilsammen har vi over 35 års erfaring fra byggebransjen. Vi kommer begge fra Polen, men har bodd i Oslo i over 15 år.


Detaljer er viktige for oss. Hver minste del av jobben skal utføres til høyeste standard. Det vi er mest stolte av er kvaliteten på arbeidet medarbeiderne våre utfører.


Om Maria


Maria bodde i Sverige før hun giftet seg og flyttet til Norge. Hun har bodd i Oslo i 20 år. Tidligere jobbet hun sammen med mannen sin i hans byggefirma, der hun hadde ansvar for renovasjoner.For å utvide ansvarsområdet sitt grunnla Maria M2 sammen med Marcin. Etter at mannen hennes plutselig gikk bort, ansatte de mange av hans byggearbeidere. På fritiden er Maria glad i å reise og tilbringe tid sammen med barnebarna.Hvis du trenger hjelp med farge- og materialvalg, har Maria et godt øye for design og hjelper deg gjerne med å skape drømmelooken.


Om Marcin


Marcin har bodd i Oslo i 16 år og jobbet i byggebransjen i hele perioden. For å utvide ansvarsområdet sitt har han utdannet seg til byggmester i Norge.Han har kone og to tenåringer. På fritiden er Marcin glad i å gå tur i fjellet og utforske Norge.Marcin kommer til å være din kontaktperson og prosjektleder under hele byggejobben.